!!! Technikai hiba miatt febr. 23-án 21 órától 24-én 15:42-ig a csereberéket nem frissítette a rendszer. Ha a csere rögzítésekor nem jött vissza a csereajánlatod és nem jelent meg a zöld keretes jóváhagyó üzenet, akkor ez azt jelenti, hogy nem rögzítette a cseréd változását a rendszer. Ebben az esetben, kérlek, módosítsd vagy vidd fel újra a cserédet. Elnézést a hibáért! - 2017. febr. 24.

Cserebere

A CsereBere.info oldal célja a cserealap felkutatása.

A regisztrált felhasználók rögzítik, mit keresnek, illetve mit kínálnak.

A rendszer összehozza a közelben levő keresletet és kínálatot. Értesítést küld a cserealappal rendelkezőknek, hogy kivel érdemes cserélnie.

Általában a csere két személy között zajlik, de előfordulhat, hogy a csere csak kettőnél több személy között valósítható. A rendszer kezeli a három személyes cserét is, amikor körkörösen mindenki ad és mindenki kap. (A -> B -> C -> A)

A módszer megvalósítható lenne még több személyre is, de a jelenlegi elgondolás alapján a találkozó megszervezése négy személynél már problémába ütközhet. Később akár előfordulhat, hogy négy vagy többszemélyes csere is elérhető lesz a rendszerben.

A három felhasználós csere lehetősége csak megfelelő számú tag esetén válik elérhetővé!

A rendszer előnyben részesíti a hamarabb regisztráltakat. Ezért is érdemes már most regisztrálni.

Tovább a regisztráció oldalára